Vacatures zoeken

×
×

SportRetailvacatures

SportRetailNetwerk biedt op deze pagina een zo breed mogelijk overzicht van openstaande vacatures in de gehele sportretailbranche, onder andere op het gebied van winkelpersoneel, storemanagers, accountmanagement en kantoor personeel. Door het sportretail vacature aanbod bij elkaar te brengen, heeft iedereen de mogelijkheid een matchende fitnessvacature te vinden.

Heeft u als organisatie sportretail gerelateerde vacatures en wilt u onze hulp? Bekijk dan de mogelijkheden hier.

 • Social Media Leader 

  Decathlon Netherlands B.V.

  In deze rol zul je beginnen met het neerzetten van een social media strategie die je samen met het team ontwikkelt.

  Vacature bekijken

 • Potential store leader Amsterdam 

  Decathlon
  Amsterdam

  Wij zijn op zoek naar sportief talent! De opdrachtgever is een grote internationale retailer binnen de sport en tevens Europees marktleider op het gebied van distributie en ontwikkeling van eigen sportmerken.

  Vacature bekijken

 • Online Marketeer/ Traffic Marketeer 

  Decathlon Netherlands B.V.
  Amsterdam

  In deze rol krijg je de ruimte om nieuwe dingen uit te proberen, ga je nieuwe ontwikkelingen in online marketing gebied toepassen, kun je van scratch beginnen, testen, optimaliseren en implementeren.

  Vacature bekijken

 • Potential store leader Den Haag 

  Decathlon
  Den Haag

  Sportmanagement traineeshipWij zijn op zoek naar sportief talent voor deze opdrachtgever! De opdrachtgever is een grote internationale retailer binnen de sport en tevens Europees marktleider op het gebied van distributie en ontwikkeling van eigen sportmerken. Ondertussen gevestigd in +/- 50 landen met meer dan 1500 winkels waarvan 20 vestigingen in Nederland.

  Vacature bekijken

 • Potential store leader Breda 

  Decathlon
  Breda

  Sportmanagement traineeshipWij zijn op zoek naar sportief talent voor deze opdrachtgever! De opdrachtgever is een grote internationale retailer binnen de sport en tevens Europees marktleider op het gebied van distributie en ontwikkeling van eigen sportmerken. Ondertussen gevestigd in +/- 50 landen met meer dan 1500 winkels waarvan op dit de 20e vestiging in Nederland is afgelopen jaar geopend.

  Vacature bekijken

1 2 3

Partners