Vacatures zoeken

×
×

SportRetailvacatures

SportRetailNetwerk biedt op deze pagina een zo breed mogelijk overzicht van openstaande vacatures in de gehele sportretailbranche, onder andere op het gebied van winkelpersoneel, storemanagers, accountmanagement en kantoor personeel. Door het sportretail vacature aanbod bij elkaar te brengen, heeft iedereen de mogelijkheid een matchende fitnessvacature te vinden.

Heeft u als organisatie sportretail gerelateerde vacatures en wilt u onze hulp? Bekijk dan de mogelijkheden hier.

 • Verkoopmedewerker Tilburg 

  Decathlon Netherlands B.V.
  Tilburg

  In Tilburg komen we graag in contact met enthousiaste sporters met een passie voor golf, ski/snowboarden of yoga en/of pilates zodat we onze klanten nog beter kunnen helpen.

  Vacature bekijken

 • Kassa & Servicebalie Leader Roermond 

  Decathlon Netherlands B.V.
  Roermond

  Leuk dat je deze vacature bekijkt! Bij Decathlon Roermond ben je als leader op de klantenservice in contact met elke klant! Je maakt sport toegankelijk voor veel mensen en tovert bij iedereen een glimlach op het gezicht.

  Vacature bekijken

 • Retouren Medewerker Tilburg 

  Decathlon Netherlands B.V.
  Tilburg

  Achter de schermen werken in het meest innovatieve warehouse van Decathlon! Wil jij deel uitmaken van een nieuw logistiek avontuur van Decathlon in Tilburg? Dat kan vanaf 24 tot 32 uur per week als teamlid bij het Retouren team.

  Vacature bekijken

 • Verkoper mode 

  Jumbo Golf
  Bunnik

  Wat houdt de functie in?Als club fitter in de winkel van Jumbo Golf geef jij golfliefhebbers goed en gedegen advies omtrent golfmateriaal en het juiste schoeisel. Daarnaast verricht je aanpassingen en onderhoud aan golfclubs.

  Vacature bekijken

 • Magazijnmedewerker 

  Jumbo Golf
  Veghel

  Wat houdt de functie in?Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:- Goederen in ontvangst nemen- Administratief verwerken van leveringen- Coderen en prijzen van artikelen- Orders picken- Uitgaande zendingen klaarmaken voor transport- Diverse andere magazijnwerkzaamheden.

  Vacature bekijken

1 2 3

Partners